Thursday, July 14, 2011

once upon a time . . . . .

hi korang!
ni i nak story kat korang ni...baca tau!

once upon a time, the queen in a small country was safely delivered a very cute baby girl. the king and whole family was very happy. all the peoples in town were also celebrating the birth of the baby. this little cute baby was named princess nadia...

hahaha...berangan habis...ingat u dilahirkan sebagai seorang puteri raja ke nadia??? berpijak di bumi yang nyata okay! tak adalah i just nak share gambar i masa kecik2...tu je sebenarnya...bila tengok gambar dulu2. i pun terfikir..."ish3, da besar dah i sekarang kan..." terasa tua pulak...huhuhu....

jom layan gambar2 kat bawah ni...

(masa ni baru lahir kot...tengok rambut i...macam trojan...style tu...korang ada???hahaha)

(baru pandai merangkak...hehehe...sekarang dah pandai lari pun...)

(yang ini mesti mintak permainan tak dapat...hihihi)

(geram tengok diri sendiri pakai baju kurung kecik je...hehehe...)

(ni dah besar sikit...)

(posing nak cenggitu kan...)

ada banyak lagi gambar sebenarnya,tapi cukuplah kat atas tu...seronok tengok kita jadi kecik...hahaha...(ayat macam pelik je)

ok lah,
bye! =)

2 comments:

  1. hello sweety =) so sweet laa time u kecik2..
    dah besar pun still sweet.. btw... nice ur blog =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...