Monday, July 11, 2011

mentor in smiling skills! korang ade???

hi korang!!!
entry ini special untuk seorang kawan i merangkap my mentor in smiling skills! kelasss tak???nak senyum pun siap mentor lagi tau! hehehe...

mentor i ni nama dia Mohd Hafiz Theapiz...pelik kan nama dia...hehehe...tak adalah,tu nama fb dia...kenapa dia jadi mentor i???tengok his smile...


tapi ada jugak gambar dia tak senyum tapi jarang nampak in real lah...tapi tetap style kan....hehehe...



haa, sekarang korang faham tak kenapa i pilih dia jadi my mentor...hehehe...actually hafiz ni coursemate i masa kat UiTM Seri Iskandar dulu...orangnya sentiasa senyum je...macam i...hehehe (ok itu perasan!)...dan i tak pernah tengok dia marah ataupun bila dia marah je,i tak ada...huhuhu...tak tahulah...

sekarang dia dah bergelar interior designer...hebat2...i??? belum lagi...tak tahu bila???huhuhu...

ok, tu jelah nak cerita dengan korang tentang mentor i ni...hehehe...
bye!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...