Friday, July 15, 2011

the lucky one!

hi korang!!!
entry ini special untuk my follower yang ke 199...sangat lama ye i tunggu angka ini...huhuhu...tak apalah pelan-pelan kayuh ye tak...kenapa 199??? kenapa tak 200???jawapannya ada di sini...


okay, follower i yang sorang ni nama dia AKMAL...orang penang...umur dia nak masuk 20 tahun...hasil kajian i,akmal ni suka sangat dengan haiwan....so,siapa yang suka haiwan ni bolehlah kawan dengan akmal ni...i suka tengok je...hehehe...

akmal ni jugak jenis yang close dengan family sebab siap ada tab khas untuk family dia...(chop! yang macam button home tu tab kan nama dia??? hahaha...i tak tahulah...)

tak ada gambar nak dipaparkan sebab akmal dah disable right click...hehehe...
so,you guys terjah link ni ye...

http://rock-a-byee-baby.blogspot.com/p/name-mal.html

senang-senang korang melawatlah blog akmal okay!
tu je~
bye!
=)

5 comments:

  1. HAHAHAHA. thanks Nadia. malu la.. :P

    ReplyDelete
  2. nadia : alaaaaaaa trcpt la pulak follow awk.. hehehhe
    kalau x... boleh jd the lucky one kan..
    prasan je sy... =)

    ReplyDelete
  3. akmal : tak payah malu-malu...hehehe...
    anis : hehehe...sukalah tu... =)
    sakinah : tulah...awak tercepat sikit je...
    el-janna : bestlah kena review kan...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...