Monday, July 25, 2011

inilah hasilnya... =)

hi korang!
entry lepas-lepas kan nadia ada cerita nadia beli beginner pack untuk buat felt craft kan...ala, yang kat sini tu...nadia dah cuba buat dah...seronok buat benda alah ni...

terus terang, menjahit adalah bukan minat nadia tapi bila dah diterapkan elemen seni, nadia terus suka...hehehe...lagipun bila kita buat sesuatu dengan usaha sendiri, kita akan lebih puas kan...

so, inilah hasilnya...yang bunga merah ni, first sekali nadia buat...jahitan pun tak kemas...huhuhu...


lepas tu, nadia cuba lagi buat bunga...bila dah jadi, lagilah excited buat macam-macam design lain pulak...jom tengok...


keychain nama ikwan ni adik nadia yang no.3 tu suruh buatkan...


volkswagen kuning...teringat cerita karak pulak...


yang ini pulak adik nadia yang last, faiz suruh buat...entah lah, ada rupa domo kun ke tak...hehehe...


burung ala-ala twitter... =)


cupcake ni nadia paling suka sekali! comel je...(puji diri sendiri...hihihi...)


lepas tu, nadia cuba buat frame pulak...bila dah siap terus pergi print gambar nak letak kat frame...excited habis...hehehe...inilah hasilnya...


puas hati nadia dapat buat semua ni sendiri...sekarang masa untuk mengemaskan lagi jahitan and do more design...sementara ada banyak masa lapang ni kan...


kalau korang nak buat jugak, boleh dapatkan beginner pack kat sini atau sini...nadia tak dibayar pun mempromosi blog diorang...just nak memudahkan korang yang berminat je...

tu jelah nak share dengan korang...
ok bye~ =)

14 comments:

  1. mana akak beli kit ni ? nk tryyyy :D

    ReplyDelete
  2. @siti nurul ain : nadia ada bagi link kat bawah gambar yang last tu...tengok kat blog diorang okay... =)

    ReplyDelete
  3. mok hebat, buat kn aku frame yg last skli tu...ala kwan2 bg special pakej la...gn kete wane kuning tu skli. haha.

    ReplyDelete
  4. @aziatun ayub : boleh je...nanti aku buatkan yew...hehehe....

    ReplyDelete
  5. oke, buatkan tau. hehe..btw thx ya!

    ReplyDelete
  6. Comelnye! :D
    Btw, thanks for following my blog! :)

    ReplyDelete
  7. @ain SSB : you are welcome! =)

    ReplyDelete
  8. so cute and sungguh rajin la..;-)

    ReplyDelete
  9. @sandra azwan : hahaha...inilah hasilnya bila cuti berbulan-bulan... =)

    ReplyDelete
  10. kakkk ! tade link punnn ? tk jumpa lah

    ReplyDelete
  11. adalah...akak dah highlight word "sini" dan "sini" kat bawah gambar yang last tu...tak apalah...ni link dia... =)

    http://mybear88.blogspot.com/2011/07/trial-pack-for-beginner.html

    http://nadicraft.blogspot.com/2011/01/real-of-nadicrafts-beginner-felt-pack.html

    ReplyDelete
  12. @muhamadsufian89 : sikit2 je kreatif tu...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...