Tuesday, July 19, 2011

IDA : BLACK AND WHITE CONTEST

hi korang!
dah lama tak join contest...cehh, lamalah sangat kan...tadi ternampak contest dari cik ida kita ni...contest apa??? tengok tajuk dah tahu kan...senang je...upload pic korang version black and white...kat bawah ni banner contest cik ida ni...



nak join jugak??? klik sini ye...

so,gambar yang i pilih untuk contest ni adalah........................



hadiahnya apa ye???
tuu, kat bawah tu....


best kan.....oh ye...tarikh tutup adalah pada 12 Ogos 2011, hari Jumaat 11.59 pm!
so, ada masa untuk korang join dan meriahkan lagi contest ni...
tu jelah...
ok bye~ =)

16 comments:

  1. kalau diangkat sikit muka tu mungkin lagi style...apa2pun good luck!

    ReplyDelete
  2. hey,thank you!
    angkat muka ea???tak mahulah,malu...
    hahaha....

    ReplyDelete
  3. setail abis :')pelis buang words verification :(

    ReplyDelete
  4. diyan : thank you sebab bagitahu i, if not i pun tak tahu verification yang sememangnya menyusahkan tu...hehehe....

    ReplyDelete
  5. nice pic nadia...:)

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

    ReplyDelete
  6. smart ! good luck yea .
    http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

    ReplyDelete
  7. nk g mana 2?? terjah dr segmen yg sama.. =)

    http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html?showComment=1311329453767#c6246519505915552733

    ReplyDelete
  8. luz claritta : thank you...you too... =)
    l-mi redzz : balik rumah..hehehe...good luck! =)

    ReplyDelete
  9. gud luck :)

    http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/07/ida-black-and-white-contest.html

    ReplyDelete
  10. @adylia qarissa : thank you... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...