Wednesday, July 13, 2011

i ni setia orangnya... =)

hi korang!!!
macam pelik je tajuk entry ni kan...hehehe...bukan apa,i baru perasan yang i ni setia orangnya...tak percaya???nak bukti???

bukti pertama...
ringtone i tak bertukar-tukar setelah sekian lama...lagu kurnia - mizz nina ft. noh hujan...daripada diorang berduet,bercinta,bertunang dan dah kahwin dah pun...i still use their song because i love it! cehhh,tiba-tiba cakap omputih pulak...sama jugak dengan caller ringtone i,lagu yang sama okay! =)


bukti kedua
message tone i pun sama...i guna lagu yuna-decorate...tak tukar-tukar jugak...i memang punya penyakit setia macam ni...kalau i tukar lagu lain nanti i mesti tukar balik...sebab tak selesa...hehehe...


bukti ketiga
profile picture kat facebook i...kalau i suka gambar tu,i pakai je,tak tukar-tukar...gambar yang sama untuk blog ni jugak...hehehe...sebab tu dalam album profile pic i tak banyak gambar...tapi i rasa i ada gambar favourite i yang baru...nanti lah i fikir,nak tukar ke tak nak...huhuhu...macam besar je kes siap nak fikir dulu kan...


(i rasa dah berapa kali i tepek gambar ni kat blog...huhuhu...lantak lah)

bukti keempat
phone...i takkan tukar my phone selagi dia tak rosak...tapi phone i sekarang ni special sikit...sebab mr.bf yang bagi...i tak mintak,tiba-tiba dia bagi...sehari selepas dia bagi phone ni,phone lama i hilang...sayang kot phone lama tu...walaupun phone nokia torch light je...huhuhu...i pakai phone bukan ikut trend sangat,asalkan boleh call and message cukuplah...sekarang,inilah "orang tengah" antara i dengan mr.bf...penting ni...hehehe...


bukti kelima
boyfriend...hehehe...yang ini lain sikit dari yang kat atas tu...i jarang couple more than year..tak tahulah sebab apa...tapi yang ini alhamdulillah...walaupun asyik berperang je tapi hubungan kitorang masih dapat bertahan...kira setia jugaklah kan...hehehe...gambar kat bawah ni masa 1st anniversary kitorang...

sebenarnya ada banyak perkara lagi...contohnya jam,baju,kasut,selipar...banyak lagilah...i ni jenis sayang barang,kalau i suka sesuatu benda tu,i pakai je sampai jemu or rosak or hilang...lepas tu baru tukar baru... =)
tu je lah nak share dengan korang petang-petang ni...
bye!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...