Friday, July 22, 2011

felt craft!

hi korang!
entry ni nak ajak korang cuci mata tengok felt craft...lately, i macam dah jatuh cinta nak buat felt craft ni...macam seronok je...hehehe...tak tahu apa itu felt craft???tengok kat bawah ni...




haa,comel kan...dah nama pun craft kan, so dia bergantung kepada minat dan kreativiti kita sendiri...macam-macam boleh buat dengan felt ni...boleh buat brooch, key chain, frame, handphone keychain, macam-macam lagilah...pokoknya, kreativiti! hehehe...

i baru je order beginner pack untuk felt craft ni dan baru je sampai tadi...i order kat sini...ni yang ada kat blog dia...



ni pulak parcel yang baru sampai tadi...deal dengan owner blog ni best, senang deal dan cepat proses sampai ke rumah kita...hehehe....



tak sabar nak cuba felt craft ni...entah apa jadi agaknya...hehehe...
ok lah, tu je nak share...
bye~ =)

11 comments:

  1. Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

    http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

    tq . hihi

    ReplyDelete
  2. thabk you ain...
    dayang : kan...geram tengok!

    ReplyDelete
  3. belilah...rm20 include postage...murah kan... =)

    ReplyDelete
  4. kite pom suke bnda2 camni. kite nak try jgklah buat! ;D

    ReplyDelete
  5. hey,cubalah...nadia dah mula buat dah... =)

    ReplyDelete
  6. Assalamulaikum Nadia...nak tnya..nadia beli barang buat craft ni kat blog mane???

    ReplyDelete
  7. wslm...nadia ade tglkan link blog tu kt ats...xpe, nadia bg link kt blog awk... =)

    ReplyDelete
  8. entry ni bukan nadia buat...ni contoh je...ada kat entry lain...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...