Monday, July 4, 2011

Aku, Pantai dan Sungai Contest!

hi korang!!!
contest ini dianjurkan oleh cik ziera kita...contest ni pun senang jugak macam contest2 lain yang i join sebelum ni...just letak gambar kita dengan pantai atau sungai...banner dia seperti di bawah ini...



nak join jugak???? KLIK SINI!

gambar yang i pilih???mestilah gambar kat bawah ni...


gambar ni diambil di pantai area Pengkalan Balak,Melaka...masa ni i pergi ambil my cousin dekat kolej dia,kolej universiti islam melaka...so,masa on the way balik tu, i singgah kat pantai ni...cuci mata tengok sunset and snap2 pictures...itu terapi menghilangkan penat apabila drive tanpa henti...untuk i lah...hehehe...dah puas snap2 pictures,kitorang teruskan perjalanan balik ke muar...

untuk contest ini, i nak tag 2 orang yang comel kat bawah ni...
-boonga kecik
-nor izzati

ok,tu jew...
bye!

4 comments:

  1. thank you sara....meh lar join sekali.... =)

    ReplyDelete
  2. ada ke???okay,mari join sekarang!
    cehhh,macam contest i pulak....
    hehehe....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...