Sunday, July 24, 2011

5 guys make me leave my boyfie now!

hi korang!!!
its a sunday,so tak payahlah berat2 kan kepala korang baca perkara yang berat-berat kan...just nak ajak korang cuci mata tengok 5 lelaki MELAYU yang buat nadia tinggalkan mr.bf sekarang jugak...hehehe...nadia dah cakap awal-awal dengan mr.bf, kalaulah ditakdirkan mereka di bawah ni nak kawan dengan nadia, "we have to separate..."...hahaha...perasan gila kan...

tak adalah, nadia suka je personaliti diorang ni...okay, jom tengok...

1. Tan Sri Musa Hassan...

OMG, nadia memang minat gila kat dia okay...nadia start suka kat dia since kes penculikan dan pembunuhan adik Nurin Jazlin...nadia terpikat dengan cara dia jawab soalan wartawan...selamber je...since that, kalau dia keluar berita je, mesti nadia lari-lari pergi tengok...hahaha...ibu nadia cakap "parah anak aku sorang ni..." hehehe...ibu nadia paling takut nadia bawak balik calon menantu yang dia boleh panggil abang...sebab nadia memang suka orang tua yang style macam Tan Sri Musa Hassan ni....
*tapi nadia tak suka Jalalludin Hassan...



2. Suhaimi Abdul Rahman (Amy Search)

nadia suka dia sebab dia botak...hehehe...dia rock,cool je walaupun dah tua...erkk,tua ke??? tapi nadia kan suka orang tua...hehehe...tengok baju dia, walaupun plain tee tapi nampak macam stylo gila...
p/s nabila huda, awak tak nak mak baru yang boleh panggil adik pulak ke???hahaha...



3. Faizal Tahir

yang ni suka style dia, macam ganas je, superman katakan...tapi orang tak tahu yang dia juga ada pendirian dia sendiri mengenai family life dia dan nadia nampak dia dalam bidang hiburan ni betul-betul just for his profession and music semata-mata...lagi pun muzik dan lagu dia selalunya kena dengan diri dan jiwa nadia...hehehe....



4. Zul Huzaimy Marzuki

yang ni nadia suka sebab muka dia yang serius dan ganas je...tapi cuba dia senyum...ohh myyy, cair! hehehe...selalu berlakon watak jahat je kan...nadia akan cenderung kepada watak jahat, sebab selalunya watak jahatlah boleh jumpa lelaki muka ganas dan garang dan serius dan buat nadia cair...hehehe....



5. Ramli Mohd Salleh (Ramli MS)

nadia suka Ramli MS sebab dia serius dan garang je...tapi dia genius dalam bidang dia...nadia start suka masa dia jadi pengetua AF berapa tak ingatlah...since that, setiap kali keluar je muka Ramli MS, mak ngah nadia kata, ni mesti syeera(nama lain nadia) suka ni...hehehe....






so, conclusion daripada 5 lelaki di atas, nadia suka lelaki yang....

1. tua!
2. botak...
3. muka ganas,ada parut2 hati manyak lembut... =)
4. serius tapi sebenarnya baik...
5. garang sebab nadia kuat melawan!
6. tambah sikit, ada misai/ janggut macam kambing...

tapi tak semua yang kita nak, kita akan dapatkan...
realiti hidup...bersyukur je dengan apa yang kita ada...
tu jelah nak share...
bye~ =)

*sumber gambar : uncle google!

8 comments:

  1. HAHA kesiann jantung hati anda.. hekhekhek :D

    ReplyDelete
  2. eeiii saya minta gila yg nombor 3 tu tau !!!!! x bole miss ape pon pasal dia...

    ReplyDelete
  3. i penah satu kelas ngn adik perempuan zul huzaimy kt mrsm balik pulau. adik dia comelllll :)

    ReplyDelete
  4. tudiaa apa ni taste kamu .ganas ja semua :P hee

    ReplyDelete
  5. queen F : nadia dah bagitahu awal2 lagi dengan mr.bf...hehehe...
    diera tekikushika : sama! wah, kena share ke???hehehe...
    akmaldacosta : yeke???adik dia lelaki ke perempuan???mesti perempuan kan...hehehe

    ReplyDelete
  6. @diyan : taste nadia memang pelik sikit...hehehe...

    ReplyDelete
  7. wah,tinggi taste ! i like this.wahaha.

    ReplyDelete
  8. @hairul aqua : suka lelaki tua tak semestinya materialistik...hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...