Wednesday, June 22, 2011

"we are not perfect" couple contest!!!

hi korang!!!
i nak join contest ni pulak...cik penganjur contest ini ialah cik hazirah...kat bawah ni banner dia...


hadiah????

dapat duit tu.........hehehe....
gambar kitorang????
tu...kat bawah tu....



(location : taman botani,ipoh)

(location : gunung lang, ipoh)

(location : pulau pangkor, lumut)


macam mana kitorang kenal???
i kenal dia masa i study kat UiTM Perak...bermula dengan adegan kacau-mengacau...hehehe...roomate i satu sekolah dengan boyfriend i ni dan masa masa roomate i tengah call boyfriend dia,boyfriend i ni dengan boyfriend roomate i so dia pun sibuk nak cakap dengan kawan roomate i(i lah tu)...i pun cakap dengan dia,"haa,nak apa???" dia pun balas "mintak no.telefon...nak bagi ke tak???kalau tak bagi,orang cari sendiri" ganas tak ganaslah kan...lepas tu dia call,tak tahulah macam mana dia dapat...tapi perangai dia masa tu buat i geram sampai i marah kat dia...tiba-tiba dia senyap...so,i abaikan jelah...

one day,after beberapa minggu dia datang balik dan kali ini lebih menyenangkan...lebih kurang setahun kitorang kawan and i pun accept proposal dia pada 30 November 2009 sempena birthday dia...

Alhamdulillah,sampai sekarang kitorang still together walaupun ada pelbagai dugaan...i sayang sangat dia ni sebab dia jujur...jadi diri sendiri walau apapun keadaan dia...i pun dah kenal dengan whole family dia and diorang sangat baik dan sporting...dia pun dah jumpa my parents...so,i harap hubungan kitorang ni kekal sampai ke jinjang pelamin...cewahhh.... =)

3 comments:

  1. pewwwitt , ade bau naik minyak neyyy :)

    ReplyDelete
  2. @azmira yusof : naik minyak ke nasi minyak???hahaha
    @hidayah sapidih : jangan nak jeles sangat eh...hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...