Thursday, June 2, 2011

omg, i'm addicted!!!

hai korang!!!
i'm addicted???drugs ke???
oh,tidak tidak tidak.....tidak sama sekali...(i memang suka taip tidak banyak kali!hehehe....)
sebenarnya addicted buat oreo cheese cake yang i buat semalam tu...i tak puas hati dia rendah je...i nak macam secret recipe tu...so,i buat upgrading project...hahaha...i dengan terms in ID(interior design) memang tidak dapat dipisahkan...dah terbiasa..sorrylah ye..lagipun my aunty rasa semalam dan dia suruh buat lagi...inilah masanya i nak upgrade oreo cheesecake i tu...kali ini i ratakan betul-betul base dia bagi kemas sikit then i tambah adunan cake tu supaya tebal sikit...tapi still tak tebal macam kek secret recipe...tapi tak apa,practice make perfect! betul tak???
ini dia...........................


lagi okay sikit daripada semalam kan???
suka i...hehehe... =)

2 comments:

  1. wah3..sedap la blog ni... lapar lak gary ni..hehehe... gary follow cne yer... boleh buat bisnes tu.. buat kedai oreo cheese cake online...cadangan je... ble gak buat duit..hihihi..

    ReplyDelete
  2. hahaha...cake ni maintanance tinggi...susah kalau buat business online...huhuhu....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...