Thursday, June 2, 2011

my 99th follower...


ok,this one is special entry untuk follower i yang ke-99...kenapa 99 kenapa bukan 100???sebab i sangatlah suka nombor 9...bertuah ke tak nombor tu i pun tak tahu tapi who cares...huhuhu...i memang dah lama nak review blog follower ke-99 tapi tak sampai-sampai hinggalah munculnya cik mea ni...ok,let me introduce...mea sukri ni make up artist tau...and make up dia cantik and just nice......tak percaya???tengok ni....





lagi gambar di blog mea http://measukrimakeup.blogspot.com
mea ni dari kuala lumpur...bagi siapa-siapa yang berminat nak dapatkan service mea maybe untuk perkahwinan,dinner ke apa-apalah just contact dia di facebook mea or call je (016.335.0056)
may be dia aktif di facebook sebelum ni and baru buat blog sebab tu follower dia sikit...so,jom ramai-ramai follow blog dia... =D

p/s mea,i copy gambar-gambar u untuk direview...sorry yew...

4 comments:

  1. this is awesome! tq sooo much on ur support Nadia... btul tu.. i bru 2hari creat blog. Harap dpt tunjuk ajar drp u...... once again,to sooo much! :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...no biggie lar dear...i pun baru active...still belajar lagi... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...