Monday, June 6, 2011

majlis cukur jambul dan akikah...

assalamualaikum....
hi korang...(i mesti nak tulis jugak benda ni...huhuhu)
last saturday(4/6) ada sedikit majlis di rumah nenek i...ala,macam tajuk kat atas tu...majlis ni family sebelah ibu...ramailah saudara-mara balik dan dapatlah berkumpul ramai-ramai...best tau...majlis ni diadakan selepas maghrib...ramai juga tetamu datang...ingatkan orang mesti tak ramai sebab dah penat pergi kenduri kahwin sebelah siang tu tapi alhamdulillah,ramai...makanan???macam-macam ada...sampai tak termakan...ada nasi minyak,roti jala,kuih-muih,tapai...macam-macam lagi lah...kat bawah ini antara gambar-gambar yang diambil malam tu...


(mestilah ada minah ni kan nak interframe...wajib!hehehe)

parents kepada muhammad danish zakwan...

dan i lagi...(sila abaikan tangan i yang gagah perkasa tu...)

my grandma...i panggil dia "mak" sebab dia yang jaga i dari kecil...huhuhu...

my cousin...comel kan... =)

antara tetamu yang hadir...


ini dia baby boy yang diraikan malam itu...sangat geram tengok dia ok..dah lar tembam...

tu je lah yang dapat dikongsikan...sebenarnya i dah lama tak join gathering macam ini...selalu dipinggirkan...huk3...bukan apa,duduk jauh-jauh lagi kan(seri iskandar,perak)...apa-apa event pun xdapat join...huhuhu...tapi sekarang dah boleh...yeay!!!suka3!!!ok lah,tu je nak cerita...ok bye!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...