Tuesday, June 7, 2011

Kelas Penampilan Diri Dya Romantika Resources Bersama Majalah Dara.com

hi korang!!!
seperti title di atas...just nak tolong promote kelas yang dianjurkan oleh zainatun adilah dan dya romantika...yang bestnya kelas diorang kali ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran krew majalah dara.com yang akan membuat liputan menyeluruh sepanjang event tu...and...........and ada juga penampilan istimewa maria elena dan cik epal...ish3...blogger famous tu... interesting kan...ni dia poster untuk kelas ni...

program-program yang disediakan???korang check kat bawah ni....

Antara Slot :-

1-Mengetahui warna diri untuk setiap individu..

2-Mempelajari asas bersolek & Teknik solekan yang mudah serta selesa ke pejabat.

3-Penggayaan/ ikatan tudung serta selendang yang sesuai dengan warna diri.

4-Suai padan baju yang betul.

5-Cara duduk yang betul seorang wanita.


::TENTATIF PROGRAM::

9.30am-10.00a
-Pendaftaran peserta.

10.00am-11.30am
Kelas bermula
-Mengetahui warna diri untuk setiap individu..
-Mempelajari asas bersolek & Teknik solekan yang mudah serta selesa ke pajabat.
*LUCKY DRAW

11.30am-12.00pm
MAKAN TENGAHARI
*LUCKY DRAW

12.00pm-1.30pm
-Penggayaan/ ikatan tudung serta selendang yang sesuai dengan warna diri.
-Suai padan baju yang betul.
-Cara duduk yang betul seorang wanita.
*LUCKY DRAW

1.30pm-2.30pm
Rehat

2.30pm- 3.30pm
Sesi Soal Jawab Bersama "Maria Elena Zarul & Cik Epal"

3.30pm- 4.30pm
Sesi Photoshoot


::PERCUMA::

*NOTA
*SIJIL
*SESI PHOTOSHOOT


::DISEDIAKAN OLEH PIHAK KAMI::

*LUCKY DRAW
*PHOTOGRAPER
*ASSISTANT


::BAYARAN::
RM100/ 2 person.

::HUBUNGI KAMI::
Cik Eyla: 017-2911 961

::AKAUN NO::
DYA ROMANTIKA RESOURCES:
1248-0002018-109

PERINGATAN!!

Selepas mmbuat pembayaran sila EMAIL:

Taipkan-

BAYARAN RM100/ 2person KELAS PENAMPILAN DYA ROMANTIKA RESOURCES
NO.RUJUKAN/ TARIH TRANSAKSI:

ke dya_beautyconsultant@yahoo.com
atau agashi.eila@gmail.com

Atau hubungi 017-2911961


-Diharap agar segala ilmu yang diberikan dapat memberikan manfaat untuk anda kelihatan lebih segar, yakin, berkarisma serta berjaya seiring bersama fesyen masa kini.

::AMBIL PERHATIAN::

-Setiap 5% penyertaan anda akan disumbangkan ke badan-badan kebajikan di Malaysia @ mangsa-mangsa bencana alam di dunia.
-Bersama kita membantu kepada mereka yang memerlukan.
-Sumbangan ikhlas anda amat kami hargai.
-Berilmu sambil membantu
(pic and info ni i copy dari page zainatun adilah)

so,apa-apa pertanyaan or nak register ke korang boleh check kt blog dia or page fb...oh,tarikh akhir pendaftaran adalah ESOK!!!!!....yes,esok,08/06/11...so,apa lagi...cepat-cepat daftar ok!
actually,i nak sangat pergi kelas ni...tapi.............tak ada kawan...sob...sob... (sambil buat muka sedih) kawan i semua busy....siapa nak teman i????please....huhuhu....tapi serius,kalau korang nak pergi and tak ada kawan juga...tell me ok! (masih berharap....)huhuhu.....
ok,tu je...bye!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...