Thursday, June 30, 2011

I join Contest The Best Picture of Me :)

hi korang!!!
seperti tajuk di atas...apa lagi,join contest lah...salah satu sebab i suka berblogging adalah sebab ada banyak contest yang i boleh join and berpeluang untuk menang...hehehe....okay,contest ni dianjurkan oleh cik sofea yang comel...i bukan bodek tau tapi dia memang comel...tak percaya???pergi blog cik engku sofea ni....kat bawah ni banner untuk contest ni,kalau nak join sila klik sini ye...

gambar yang i pilih untuk contest ni adalah................

kenapa gambar ni menjadi pilihan????sebab gambar ni antara yang paling latest dan dan i suka gila background dia...hijau je...i kan pencinta alam...hahaha...poyo...and i suka combination colours of my outfits tu...gambar ni masa i dekat melaka,tepi pantai apa entah...masa ni i ambil my cousin dari college dia...penat drive,i berhenti sekejap,snap2 gambar then balik...hilang sikit penat tu...hehehe...

and i nak tag orang-orang di bawah ni...
ap!h yaya
sarazainol
adierajohari

okay,tu je....
bye!

7 comments:

  1. thanks sayang for joining : ) comel pic tuuu. Goodluck tau !

    ReplyDelete
  2. welcome! kalau free join lah tau... =)

    ReplyDelete
  3. comel pic tu dik..Good luck ya...

    ReplyDelete
  4. nadia. thank ye tag nama sy.. im not sure nk msk ke x? hehuu still thinking.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...