Sunday, June 26, 2011

a date with bakal kakak...hahaha

hi korang!!!
last saturday i keluar dating with kak intan who is kakak kepada mr.bf...tak dapat keluar dengan adik,keluar dengan kakak pun okay kan...hehehe...kitorang pergi chic pop street market 8 at jaya one, pj...yang i post dekat entry ni...the market was ok lah...ramai gila orang + laluan sangat narrow...i baru nak pilih2 ada orang "excuse me"...bukan sekali dua tapi more than ten...huhuhu...then kitorang keluar dari segerombolan manusia itu,tarik nafas panjang-panjang dannnnnnn serbu balik....huhuhu....oh ye,i jumpa my cousin,kak ella and my coursemate,Leel there...here some pictures there....booths kat sana semua sangat comel...very nice decoration...i suka!!!










penat meredah lautan manusia...tapi berbaloi...take a look what i get there...

i love those things... =)

lepas shopping @ chic pop street market,kitorang pergi one utama pulak...mengisi perut yang lapar dan teruskan bershopping!!!!! tapi kak intan je yang shopping...i tak pun...huhuhu...sedih.... =(

kitorang makan kat peranakan palace...the restaurant just nice,calm...baba & nyonya style...tag line dia "aunthentic nyonya cuisine"...


and its food sedappp....i makan nasi lemak and kak intan makan kuey tiaw goreng tak silap...tapi sebab banyak sangat,i pun makan tak habis...rugi kan...kak intan belanja...thank you sista! =)



kak intan was invite me to join her and her boyfriend balik kampung at that night...kononnya boleh buat surprise kat mr.bf tapi malangnya my mum punya mood tak baik...i ask for her permission and tanpa berfikir panjang dia terus say "no!"...sedih...........huhuhu...

then,we wait for kak intan's boyfriend and they sent me home...tapi i ada kirim ole-ole untuk mr.bf...tak dapat jumpa but make him happy pun cukuplah...however,i enjoyed the day so much!!!thank you dear sista! =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...