Saturday, June 11, 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER!

hi uollsss!!!
i join contest lagi...hehehe...kali ini,contest yang dianjurkan oleh SyafMechy...senang je contest dia,hantar gambar dengan rakan-rakan yang memorable untuk korang...so,disebabkan i sedang bercuti dan mula merindui kawan-kawan...so,tiba-tiba macam interested dengan contest ni...ni dia banner untuk contest ini...

kalau dah nama contest,mesti ada hadiah kan....hadiah dia best...
1) Tempat pertama: Pakaian Tajaan DROPLET HOUSE + Topup RM10 + Bloglist
2) Tempat kedua : Pakaian Tajaan DROPLET HOUSE + Bloglist
3) Tempat ketiga : Topup RM10 + Bloglist
best kan...dapat baju tu...hehehe...

ok,ni dia gambar untuk menang....hahahaha

gambar ni sangatlah menjadi kenangan kitorang as final year id student sebab???
1. event ni dianjurkan oleh studio kitorang (studio artemasia) without any permission neither by id department nor uitm...
2. dah menjadi kelaziman kalau ada event mesti ikut studio masing-masing so,kitorang organise event ikut rumah sukan macam kat sekolah dulu-dulu tu...
3. dan kumpulan kuning (rumah sukan i lar) yang menang...yeay!!!sebab apa???kitorang ada juniors and seniors yang sangat sporting...
4. most of hadiah pada hari itu,kitorang yang bolot...
5. gambar ni antara gambar kemenangan kitorang...ada banyak lagi gambar kitorang bersorak tau!!!hehehe...happy sangat time ni... =D
(yang pegang banner "go honey!!!" tu i lah...hehehe....)

***sorrylah,terpanjang pula description...excited lebih...huhuhu....
ok, ini pula hadiah yang i nak sangat tuu............

hadiah yang ditaja oleh DROPLET HOUSE

dan i nak tag kawan-kawan blogger kat bawah ni...
hidayah sapidih
alynn M
myezatulakmar

kalau korang nak join jugak,pergi terjah blog shafmechy ni....
ok,tu je...bye!

6 comments:

  1. good luck dear! :)
    nanti kalau rajin i join jugak dis contest.

    ReplyDelete
  2. thank you...
    ok,if free,join lar tau...

    ReplyDelete
  3. thanks join..gud lu tau =)

    follow u

    ReplyDelete
  4. ok,thanks jugak sebab buat contest best macam ni... =)

    ReplyDelete
  5. insyalh saya join nanti(^___^).thanx sbb sudi tagged

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...