Thursday, June 16, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!!

join contest lagi???,mestilah...best apa dapat hadiah...huhuhu...
tuan punya contest---->

nak join juga???klik sini...
ok,contest ini ada 4 kategori...

1 )Gambar Kenangan Terindah Bersama Keluarga
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan
3 ) Gambar Ketika Melancong
4 ) Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf

i nak join kategori yang ke-4 tu...check this out...















haa...nahhhh....banyak gila gambar kan...sebenarnya ada banyak lagi...tapi cukuplah 15 kot...hehehe...i rasa this is one of the great memory as a i.d(interior design) student at UiTM Perak...this event is called "TEMASYA ARTEMASIA"...it was created by our studio batch,"ARTEMASIA STUDIO" as a seniors and final year students...yang menariknya,event ini boleh terjadi di "lala land"(salah satu bukit di UiTM Perak)without any permission from UiTM,ID Department or faculty...each peoples must pay only rm2 for this event...selalunya setiap event dalam id department,mesti ikut batch masing-masing tapi kali ini,kitorang separate juniors and seniors ikut rumah sukan macam zaman sekolah dulu-dulu tu and kitoranglah jadi cikgu...(saya cikgu bahasa melayu yang mencintai pekerjaannya<--ini tagline i)...hehehe...everyone was very happy and enjoy each games yang kitorang organized...the winner is.......of course lah my team,rumah kuning!!! and moral of the event,relationship kitorang dengan juniors sangat baik...best kan... =)

6 comments:

  1. waaaa,bestnyer cntest ni,.hik3,.smpt lg ke CM nk try join neh?,.hehe,.


    neway,thanks snggah blog ek,.awk pon kne tagged tau,.huhu

    ReplyDelete
  2. sempat sebab contest ni lama lagi closing date dia...join lah CM... =)

    ReplyDelete
  3. huahua first skali gambar 1 tu igt pertandingan fashion huhu..cantik2 huhu
    datang sini ea

    http://ustazdonut.blogspot.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    ReplyDelete
  4. hahaha...thats lady gaga punya team....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...