Tuesday, June 7, 2011

888 and me...

hi korang!!!
ok,ni nak cerita tentang angka 888...apa kaitan dengan i...nombor ni buat i menang loteri ke???oh,tidak3...haram ok...sebenarnya since i aktif berblog ni,ada dua orang yang review blog sebab i adalah 888th follower diorang...suratan atau kebetulan???wah...ayat nak macam lagu haa...just nak say thanks lar dekat diorang...sebab diorang jugalah bertambah ramai yang sudi singgah di blog i yang tak seberapa ni...aceh_ceh...ayat nak merendah diri...eh, ayat tu sangat common dengan orang melayu kan...hehehe...ok,da melalut...tapi betul korang...review-review blog ni sebenarnya sangat membantu lebih-lebih lagi untuk blogger yang baru...nak pula tu yang review tu follower dia, mak aihh....macam blogger dua orang ni...i follower yang ke-888...and sekarang follower dia for sure bertambah-tambah kan...secara tak langsung follower diorang pun singgah kat blog yang direview tu....so,sangat-sangat terima kasihlah kepada dua orang ini...
1. MTT

2. noh

(i copy banner korang ea...bukan tujuan tak elok taw...untuk say thanks je...)
nasib i baik sebab jadi 888th follower korang... =)dan bila pulak i nak ada follower macam korang kan...insyallah,satu hari nanti...i tinggalkan link review tu ea...kalau ada masa tengoklah...tak paksa pun... =)
1. http://www.lailyqaisyirah.com/2011/05/review-lalink-mtt-yang-ke-888.html
2. http://nohisme.blogspot.com/2011/06/blog-review-retrokah-warna-jingga.html

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...