Tuesday, May 24, 2011

sunshine smile contest!

baru baca entry ni di blog alyn...macam senang je nak join contest ni...so,i nak try lah juga...saja suka-suka sambil mengisi masa yang terlebih lapang ni...nak join juga???jom baca instruction kat bawah ni :-

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

so, i pilih gambar ini untuk contest ini...



dan i nak ajak korang-korang ni join juga...
antoo ungu
wanie
diyana rodzi

oh,i lupe, HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.



style kan hadiah dia,apa lagi jom lah join!!!

11 comments:

  1. u dah tahu tag? tu u done it. pilih sape2 u nak tag, then link kan dengan entry diowg. and jgn lupa bagitahu dekat blog diowg yg u tag mereka sume. itu saja :)

    ReplyDelete
  2. hahaha,jenuh i cari how nak tag diorang....anyway thank you! =)

    ReplyDelete
  3. thank you ya encik asyraf jalil!

    ReplyDelete
  4. thank you aqilah...u tak join skali??? =)

    ReplyDelete
  5. all the best..kalau dapat polaroid tu boleh la kita main sama-sama..hehe :)

    http://hidayahsapidih.blogspot.com/2010/12/assalamualaikum-w.html

    ReplyDelete
  6. hidayah : thank you awak...insyallah...hopefully dapat lar kan...hehehe....eyt,tak join sekali ke???jom lah ramai-ramai... =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...