Monday, May 16, 2011

proud to my dad! =)

hi uollss!!!
entry niey nak cerita i pergi hari keluarga MPM (Majlis Perbandaran Muar)...
Kenapa i pergi???sebab my dad is salah seorang warga MPM ni...disebabkan balik dari seri iskandar ni macam terlebih masa je,so i pun pergilah...nothing yang best pun sebab majlis rasmi kan...tapi ada satu perkara yang buat i tiba-tiba bangga kat situ...ayah i buat persembahan secara solo meniup saksofon ala-ala Ahmad Nawab or P.Ramli gitu...Ayah i merupakan salah seorang anggota okestra MPM sejak i belum lahir lagi...so, boleh bayangkan sudah berapa lama dia menjadi pemain saksofon ni...tapi jarang i tengok persembahan dia dan dia pun rasanya tak pernah buat persembahan solo...masa itu,dia main lagu gelora...ala, lagu P.Ramli dan Saloma tu...tak tahu juga???tengok video ni...

video

inilah gambar ayah i masa buat persembahan tu...sorry lah gambar tak jelas...i dapat snap kat screen besar je sebab kitorang duduk jauh dari pentas...



yang ini antara gambar yang kitorang sempat snap masa majlis tu...


me and my lovely mum =)


my mum and adik i yang ketiga,syafiq...


si anak ayah...adik i yang last... =)


me and adik faiz...

so, the conclusion is i am proud to my dad! ok tu je... =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...