Saturday, May 7, 2011

pendapat saya tentang 3 perkara...

1. kalau i tengok lelaki ...

>> taste orang tua2...i lebih berminat dengan orang tua daripada lelaki muda...it is not because i'm materialistic tapi tak tau lah...pada i, bila lelaki tu semakin meningkat usia & dia pandai jaga diri, berfesyen & nampak cool...that is wow for me...macam tan sri musa hassan ni... i gila kat dia ok!


>> i suka lelaki botak! but certain je lah...sebab ada yang botak macam miang, ada botak macam gay dan ada yang cool...tengok kat bawah ni...ohhh!!!boleh pengsan ye...


>> i suka lelaki muka garang... tapi muka je lah garang,hati mau baik ok...maybe sebab i ni suka melawan, so i perlukan pasangan yang garang kot...muka garang or macam penjenayah tak semestinya jahat kan...tengok ni, muka macam penyangak tapi hot tau...hihihi....


>> lelaki yang sombong dengan perempuan...tapi yang ini susah sikit sebab kadang-kadang dia sombong sebab dia gay...huhuhu...i suka bila i pandang lelaki tu dia buat tak tau je...sebab ape???bila i dapat dia,probability dia nak menggatal tu kurang lar sikit kot...

inilah kekangan yang mungkin timbul apabila mempunyai citarasa seperti ini...tak mampu lah kita...huhuhu....

>> lelaki ada janggut,misai pun ok...cute tau... =)



korang pilih, mr.kambing ke johny depp???

tapi apa yang kita nak xsemestinya kita dapat...tapi mana yang ada tu bersyukur lah...i dapat boyfriend yang muka garang, ada misai tapi janggut tak ada lg...huhuhu,jadi lar...yang penting dia sayang i, i sayang dia...kan kan kan...

ni lah dia hasilnya...hahaha....

2. bercakap tentang fashion

>> suka benda-benda lama...i selalu terbalik dengan my mum...
dia suka warna striking, merah so dia rasa muda lah kot... i pula suka warna orang tua, corak pun sama...suka macam atuk i punya baju...nak cakap ikut trend, i daripada dulu lagi macam tu...my mum ckp taste entah apa-apa...tapi i xkisah...


>> kecenderungan pada barang-barang vintage
yang ini i rasa ikut my dad...dia suka benda-benda lama...lain dari yang lain...so, ke mana tumpahnye kuah kalau tak ke nasi kan...


>> fashion victim???x kot...i suka fashion tapi bukan die hard fan fashion yang akan follow whatever fashion baru yang keluar...it's depends on me...ada fashion i follow,ada yang i rasa macam xmasuk je dengan jiwa i, i tak ikut lar...yang penting fashion tu perlu lah sesuai dengan diri kita dan juga keadaan sekeliling kita...


3. my future life...

>> i xpernah mengimpikan rumah besar bertingkat-tingkat...orang gaji berderet-deret...kereta macam kat show room...i just mahukan kehidupan sederhana,cukup semuanya, dan BAHAGIA... tu yang penting...pada i hidup ini bukan untuk mengejar kemewahan tapi lebih kepada menikmati hidup dan alam sekeliling...






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...