Sunday, May 22, 2011

iluvblog : blogwalking community

hai korang! i baru bace entry dari wootmedia.my mengenai group ni...so macam best je kalau join kan...senang sikit nak blogwalking...hehehe...so, i nak join blogger bawah tanah...cara dia mudah saja...tengok kat bawah ni ye...

1. Pergi ke www.bw.iluvblog.com
2. Di Home page,anda akan dapati terdapat 7 group seperti Blogger Tercinta Official,Sahabat Blogger,Blogger Pantai Timur dan sebagainya
3. Click salah satu group
4. Anda akan dapati terdapat 500 link blog di setiap group tersebut
5. LEFT CLICK pada link blog tersebut ( right click akan menyebabkan open in new tab )
6. Satu pop-up window akan keluar dan blog tersebut akan loading di pop-up window tersebut.
7. Sekurangnya-kurangnya 3 second diperlukan untuk loading blog di pop-up window tersebut bergantung pada internet anda dan juga blog tersebut.
haa,senang je kan...

If korang interested nak join, korang boleh baca instruction kat sini :
jom ramai-ramai join! =)

3 comments:

  1. saya pon dah join.jom la meriahkannya!!

    ReplyDelete
  2. senang sikit nak blogwalking kan... =)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih untuk blog yang menarik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...